tiistai 24. helmikuuta 2015

Ruokaläjät ja Alprosixit


Terkut ruokalandiasta.


Koska oon tehnyt huiman työn ja hinnoittanut itelleni ylös about kaikki dyykkaamani tuotteet, niin summattuani jokaisen kuvassa olevan tuotteen, niin ylläolevan satsin hinnaksi tulisi noin 75.2e. Uskomatonta, mutta... kai se on totta eli pakko uskoa.Lohileipäsiä ja kasviskeittoa. Lohileipäset tehty ruisnappeihin, nam!


Alpro Soya sixpack oli kuin taivaista pudonnut aarre. Otin myös savustettua lammasta, kun kala ei ole tuntunut tyydyttävän kehoni lihantarvetta. Ylläolevan pakettihinta 61e.


Riisi bueno! Vaikka oli kyllä pahaa riisiä täytyy myöntää. Älkää ostako!

Ensi kertaan! Lähenkin tästä roskiksille ihan pian. Adihaslamsnjam!

2 kommenttia:

 1. Täällä toinen dyykkikonkari arvostaa kaikkea mitä teet! Salli mun tarjota ryypyt joku ilta HKI/TRE:lla. Perustetaan samalla dyykkarein ammattikunta tai jotain muuta älyvapaata (jos oot muija niin mennään naimisiin :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Oon surkimus bloggaaja ja näin viestisi sopivasti ajoissa 4 kuukauden jälkeen. Mikäli ryypyt on vielä tarjolla niin I'm in.

   Helsingistä poistun 25pvä kohti Oulua ja sieltä pikkuhiljaa Lappiin ja Ruotsiin (en malta odottaa uusien seutujen roskiksia). Pistä koodii jos oot stadin seudulla vaikkapa maanantaina. Hyvää Juhannusta! (muista dyykkaa pyhäpäivien jälkeiset herkut oijjjjoijjjoi)

   Poista