sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Seikkailu part 5ve.

Pistän alle muutamat dyykkauskerrat... Yksistä topfemma roskiksista ollu välillä ovet lukossa. Kuulin myös, että kaupat saa piahkoin lahjoittaa parhaita päiviään nähneitä safkoja ruokajakeluun, mikä on mahtava homma! Oma talous saattaa tosin saada pienen iskun. Siihen saakka aktiivista dyykkausta.


Mm, Ben&Jerrys.Luomuvehnäjauhoja! Vaikka meikä ei kyl supportaa vehnää, mut luomu vei voiton. Balanssiks vähä gluteenitonta leipää et tulis hyvä mieli. Kuudenkybän eestä juustoo, pistetään jääkaappi döfää.
Kerran-kaks syön punaista lihaa vuodessa, tämä oli toinen niistä kun löytyi luomunaudanlihapyöryköitä, hell yeah, Niistä väänsin, ja muista väänsin:Luomunaudanlihapyöryköitä peruna-luomuporkkanamössöllä, lisukkeena rucolaa, raejuustoa ja ituja.
Hinta: ~0e (suola)
Kaupasta circa 9e


Avokadoja! Hei, niitä voi käyttää myös rasvan korvikkeena niin leivän päällä kuin leipoessakin. Suolaset piirakat leipoo iisisti avokadoihin. esim. 150g rasvaa voi korvata vaikka 1½ avokadolla. Taikinasta saattaa tosin tulla vihertävää, mut ei oo niin fättiä ja terveellisempää. Vehnäjauhojahan emme tue, niin paitsi nähtävästi jos ne on luomua.

Ens dyykkailuihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti