sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Mässypäivät

Roskiksilla ollut mässymeininkiä viimeaikoina, eli hurry up, dumpsterdivers! Tosin kerran dyykattiin kasa karkkia ja himassa huomattiin seassa lilluvat pölypallerot, eli beware, ne on niitä kaikkien potkimia, vuosien päästä hyllyjen alta lakaistuja karkkeja. Kuvassa näkyvät onneks freessii..


Toi piparkakkutaikina oli muuten totally worth taking, toisin ku Rainbowin margariinit, hyi ssaaat.. 

Pahoittelut allaolevan kuvanlaadusta.


Seuraavana aamuna tulikin tehtyä aika herkkuaamiainen.


Kaurapuuroa mustikoilla ja jogurtilla.
Hinta 0e.
Kaupasta öbaut 2e

Dinneriks pizzaa ja bataattiranskalaisia, Täysin dyykattuu paitsi mausteet (suola... oregano). Tais sisältää itsekerättyjä ja kuivattuja sieniä.

¨
Hinta 0e.
Kaupasta koko pizza plus ranskalaiset ehkä joku 6e.

On muuten pirun vaikee arvioida tuotteiden hintoja, kun eipä sitä tuu usein kaupassa käytyä.
Mitä sitten kaupasta ostan? Sillontällön vegsumaitoa, esim. purkin riisimaitoa. Tuotteita, joita ei ikinä dyykatessa löydy, vaikkapa tahinia ja WC-paperia..

Voisinkin tammikuussa pitää lukua siitä mitä kaupasta ostan ja paljonko on mennyt kuussa assmarketteihin ja kkk kauppojen ynnä muiden monopolimestojen pyörteisiin.

Viime viikolla oli belgialainen couchsurffari käymässä, jonka vein elämänsä ensimmäiselle roskissukellus kerralle. Jäi jäbä koukkuun heti ekasta. Niin jäin minäkin aikoinaan.

Ensi kertaan! Alohomora.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo tammikuun luvunpito! Kiinnostaisi kovasti lukea, mitä joudut hakemaan kassan kautta. Olen ajatellut itsekin kirjoittaa aiheesta sen jälkeen, kun en ostanut mitään marraskuussa. Tahinia (avaamatonta) ja WC-paperia (käyttämätöntä) olen muuten hankkinut taloyhtiöiden jätekatoksista (vaikka paperia en vessassa tarvitse kuin lukemista varten).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ui! Löytäispä itsekin tahinia roskiksista, yksi harvoista tuotteista joita kassan kautta kotiin vien. Kaupasta ei paljoa ole tullut mitään haettua kun sen mukaan kokataan mitä kaupan takaa haetaan :) Upeaa että jengi pitää kulutusvapaita kuukausia. propsit!

      Poista