tiistai 23. syyskuuta 2014

Seikkailu part 6 : Spessuilua

On raidattu uusia kaupunkeja, mistä löytyi vähän outojakin juttuja, jotka oli pakko ottaa beesiin kun harvemmin tulee osteltua tai dyykkailtua moista.

NIMITTÄIN PROTSKUA.Ja vegegeliä, joka on mahtava korvike luuydinliivateshaiballe. Lisäks jotain leivontakoristemassaa, jota luulin muovailuvahaksi. Tulevaisuus näyttää pääseekö möhnä ikinä paketistaan kehon sisälle, hopefully not. Maggin foodcupsit myös vähän kuumottaa, kun näyttää koko pakettikin pelkältä GMOlta, mutta säästykööt pahan päivän varalle.


Muroja! Kellogsia oon pistänyt poskeen nyt viikon, vaikka yhtiö onkin saatanallisen Monsanton tyttäriä. Start Oboy murot jättivät jälkeensä kuvotuksen ja överit, pettymys. Taustalla komeilee luomusaaattia ja luomitilliä.


Kalaa ja lisää juustoo, jotka tursuu jo kaapist ulos, sikana satsumaa ja Skyr-pläjäys. Skyrille propsit hyvästä koostumuksesta ja täyteläisestä smoothie-aineksena olemisesta. Taustalla poseeraa ilmeisesti kiinankaali, joka muuten pääsee oikeuksiinsa paistettuna pannulla soijasoossin kera. Oijjjoi. Kalat pakkaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti