Tein kermaisen kantarellikastikkeen sekä kukkakaalimuhennosta.
Kantarellikastike:
250g kantarelleja
pari sipulia
pari sipulia
puolikas purkki Nordic kasvipohjainen sipulikermaa (tämä ei dyykattu)
mausteena suolaa, pippuria ja tiraus kurkumaa (nämäkään ei dyykattu)
voita paistamiseen
Kuullota sipulit voissa, lisää sienet. Anna ruskistua välillä sekoittaen. Lisää kerma, jonka jälkeen mausteet. Voila!
Kukkakaalihöystö:
Keitä kukkakaalit. Sörsselöi vempaimella tai vaikka haarukalla. Lisää nokare voita ja suolaa maun mukaan. Tarjoile kera kastikkeen ja lisukkeiden. Itselläni herneitä ja tomaattia, sekä viimeiset lohirippeet.
Hinta n.0,5e. Kaupasta circa 9e.
Iltapalaks viel tätä perusherkkuu:
Mansikkaa ja mustikkaa kera luonnonjogurtin.
Hinta 0e. Kaupasta circa 3e.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti